сряда, 11 януари 2012 г.

Как да подобрите играта си?

Както всеки един спорт, така и дартс играта изисква постоянна практика, за да усъвършенстваме играта си! Не е лесно разбира се да почнем изведнъж да стреляме 3-ни 20-ки например.

Първото, което трябва да направите е да определите кой сектор е най-лесен за вас. Опитайте да целите сектор 20, сектор 19 и сектор 18, това са 3-те най-големи сектора в играта.

След като определите кой ви е най-лесен започнете да тренирате върху него. Така най-лесно ще се научите да стреляте 3-ен голям сектор от 3-те най-големи и ще напреднете в играта. Опитайте се да целите само сектора, който сте си набелязали предварително и тренирайте усилинео, докат не вече не направите поне 3-пъти 3-ен сектор 20 например, ако се определили, че ви е най-лесен.

След, което може да се насочите върху другите сектори, както и 2-ните сектори, защото са много важни по време на дубъл оут играта.

Също така запомнете начина на изстрелването на всяка стрела, която е била изстреляна добре. Запомнете точно как се е движело всяко кътче от вашата ръка, по време на изстрела. Това е много важно, ако искате да стрелата да отиде точно там, където е отишла преди малко.

За да определите прогреса си, преди практиката направете 1-2 игри 501 и определете за колко удара сте свършили, след което повторете 501 играта отново след практиката и сравнете играта си. Разбира се преди практиката може да сте свършили по-бързо и по-добре играта, но подобренията могат да се видят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар