сряда, 18 януари 2012 г.

Как да подобрите Double Out играта си?

Излизането от играта е един от най-важните елементи в дартс играта. Ако не сте добър в двойните сектори, колкото и високи точки да правите по-време на играта, то вашият противник ще ви стигне и ако е добър в двойните сектори, дори може да ви вземе играта. Поради тази причина, изключително важно е да тренирате двойните сектори.

Когато вече сте 170 ( възможно най-големия check out или възможното най-голямо излизане от играта) трябва да се стремите да сте четен брой точки. Например, ако оцелите 1, сменете сектора и се опитайте 19. Четните числа са много по-лесни за излизане от играта. Също така, най-добрият вариант е да останете 32, защото имате по-продължителна игра. Ако останете 32, тогава вие дори да оцелите 16, отново имате двоен сектор 8, след което 4; 2 и 1.

В таблицата отдясно можете да видите най-лесните възможни вариант за изчистване от 170 до 61 точки.  Разбира се има много математически вариант и трябва да изчиствате точките както ви е удобно, но това са най-често използваните варианти и многизна ги смятат за най-лесни.

Изсиква се доста усилия да подобрите двойните сектори, но е препоръчително да се стремите да оставате аоутс, които трябва да ударите двойно 9;14;11 или 16.

Няма коментари:

Публикуване на коментар